Lab for Thin Films - Nanobiomaterials - Nanosystems - Nanometrology

inside5

Την Τρίτη 28 Ιουνίου στις 13:30-16:30 θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις Διπλωματικών Εργασιών στα πλαίσια του ΔΠΜΣ Ν&Ν.

Η παρακολούθηση θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης (ZOOM).

Για να συνδεθείτε, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://authgr.zoom.us/j/96749358686?pwd=Yll1czN2OSsxUkF1aUtJQ0xkalp1Zz09

diplomas_28_06_22

Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα των παρουσιάσεων από εδώ.

nanotexnology expo2022

The NANOTEXNOLOGY EXPO unites innovators to bring Nanotechnology, Organic Electronics & Nanomedicine from lab to market!

It is the biggest marketplace for Nanotechnology, Nanomaterials, Organic Electronics, 3D Printing/Bioprinting and Nanomedicine applications, products and research in Europe as well as one of the leading networking areas across the globe with more than 60 countries represented.

 • Secure your participation in one of the leading networking areas across the globe with more than 1000 high-class Experts under one roof!
 • Target new customers, build existing relationships and achieve new business perspectives.
 • Strengthen your company's image and visibility internationally.
 • Interact with exceptional researchers, engineers, scientists, technology developers, industry leaders and policymakers in the field.
 • Participate at the co-located NN22, ISFOE22, I3D22 International Conferences and access more than 640 presentations from 58 countries (2021 data).
 • Present your company at the Business Forum that is taking place in a central location in the Exhibition area.
 • Arrange targeted meetings at the Matchmaking (B2B) Event - Last year more than 115 B2B meetings took place.
 • Enjoy and network during the Social Events of NANOTEXNOLOGY 2022.
 • Get privileged accommodation.
 • Combine your participation with holidays in exclusive nearby destinations.

Find more information here: www.nanotexnology.com

Η ελληνική συμμετοχή στη διεθνή Έκθεση LOPEC 2022
30/03/22 www.powergame.gr

Η Ελληνική Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση LOPEC 2022
30/03/22 www.b2green.gr

Εντυπωσίασε η ελληνική συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση εκτυπωμένων ηλεκτρονικών LOPEC 22
30/03/22 www.energypress.gr

logothetidis

Στα μεγάλα ευρωπαϊκά έργα που εξελίσσονται στο πλαίσιο του H2020 αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων HOPE-A Στέργιος Λογοθετίδης, μιλώντας στη διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Ορίζοντας Ευρώπη: Ευκαιρίες για το μέλλον της Έξυπνης Βιομηχανίας & των Ψηφιακών Τεχνολογιών» που διοργάνωσε το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), Εθνικό Σημείο Επαφής για τον Ορίζοντα Ευρώπη και συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas.

Παρουσιάζοντας τα έξι συνολικά ευρωπαϊκά έργα που αναπτύσσουν την Βιομηχανία των Οργανικών Ηλεκτρονικών, ο Πρόεδρος του HOPE-A Στέργιος Λογοθετίδης, υπογράμμισε τον σημαντικό ρόλο του Εργαστηρίου Νανοτεχνολογίας, το οποίο ιδρύθηκε το 1991. Σ αυτά τα έργα συμμετέχουν 50 φορείς από όλη την Ευρώπη, μεγάλος αριθμός από την Ελλάδα (9) στα περισσότερα από αυτά τα έργα (5) είναι έλληνες coordinators, τρία τα συντονίζει το Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας.

Από την αναγκαιότητα οργάνωσης όλων αυτών των δραστηριοτήτων γύρω από τα οργανικά ηλεκτρονικά, αλλά και δημιουργίας ενός ισχυρού δικτύου στην Ελλάδα, την Ευρώπη και παγκόσμια, προέκυψε το 2012 η δημιουργία του Hellenic Association HOPE-A.

Όπως εξήγησε ο κ Λογοθετίδης στο πλαίσιο των δράσεων του H2020 το Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας συνεχίζει τη δράση του ως κόμβος τεχνογνωσίας πάνω στο συγκεκριμένο πεδίο των οργανικών ηλεκτρονικών, ενώ στα χρόνια που μεσολαβούν μέσω των ευρωπαϊκών προγραμμάτων αναπτύσσεται η ψηφιακή καινοτομία, η οποία μεταφέρεται στη Βιομηχανία, στις νέες τεχνολογίες και προϊόντα.

Ο Πρόεδρος του HOPE-A παρουσίασε αναλυτικά τα έξι έργα στα οποία συντονίζει ή συμμετέχει το Εργαστήριο και ο Σύνδεσμος Hellenic Association HOPE-A:

 • Το Smartline που «χτίζει» το εργοστάσιο του μέλλοντος, τη βιομηχανία των οργανικών ηλεκτρονικών , θέτοντας τι βάσεις για την ψηφιοποίηση.
 • Το RealNano που εξελίσσεται πάνω στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την ψηφιακή παραγωγή των οργανικών ηλεκτρονικών.
 • Το Musicode που αφορά στη μοντελοποίηση και τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος ανοιχτής καινοτομίας.
 • Το Flexfunction2Sustain δημιουργεί ένα ανοιχτό περιβάλλον καινοτομίας (open innovation environment) το οποίο δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης χαρακτηρισμού και μοντελοποίησης πολλαπλής κλίμακας (multi scale characterization & multi scale modeling).
 • Παράλληλα στο πλαίσιό του FF2S μέσω του project «Open Innovation Test Beds» δίνεται η δυνατότητα από εργαστήρια ή φορείς δημιουργίας τεχνολογιών που αφορούν τα nanofunctionalized plastics. Στόχος είναι να χρησιμοποιηθούν αυτές οι καινοτομίες από start up εταιρείες και SME’s έτσι ώστε να δημιουργηθούν προϊόντα και δραστηριότητες από μικρές εταιρείες που δεν διαθέτουν μεγάλες υποδομές και κόστος.
 • Όλα αυτά συμπληρώνονται με το έργο nanoMECommons, το οποίο είναι επέκταση του έργου Cornet , και αναφέρεται στον ψηφιακό μετασχηματισμό και τον εναρμονισμό των characterization tools πάνω στις νανοτεχνολογίες τη βιομηχανία και την παραγωγή.

Όλα αυτά τα έργα και οι δράσεις τους υποστηρίζονται από παρουσιάσεις, ημερίδες, εκθέσεις και συνέδρια που διοργανώνονται από τον Σύνδεσμο HOPE-A . Τέτοιες είναι το Διεθνές Πολυσυνέδριο NANOTEXNOLOGY που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη εδώ και 19 χρόνια και το International Conference & Exhibition για τις τεχνολογίες των οργανικών εκτυπωμένων ηλεκτρονικών που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη εδώ και 11 χρόνια.

Καταλήγοντας ο κ Λογοθετίδης τόνισε ότι η νέα τεχνολογία, η σειρά καινοτομιών για τη Βιομηχανία που αναπτύσσεται στην Ευρώπη με σημαντικότατη χρηματοδότηση, θα πρέπει να ενισχυθεί και να παραμείνει στην Ευρώπη, ενώ ιδιαίτερη σημασία έχει και η ανάπτυξη των European Value Chains – EVCs (αλυσίδες προστιθέμενης αξίας).

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση μίλησαν η Δρ. Evangelia Markidou (DG CONNECT), η οποία παρουσίασε τη θεματική των Ψηφιακών Τεχνολογιών και της Τεχνητής Νοημοσύνης, και ο Δρ. Nicholas Deliyanakis, Policy Officer for Industrial Transformation (DG RTD), παρουσίασε τη θεματική της Βιομηχανίας.

Ο κ Δεληγιαννάκης αναφέρθηκε και στα AI TEFS Testing and Experimentation Facilities όπου σε μεγάλης κλίμακας εγκαταστάσεις διεξάγονται σε πραγματικές και εικονικές συνθήκες δοκιμές και πειράματα αναφοράς (TEF).

H εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ) και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και συγκεκριμένα τη Γενική Διεύθυνση Επικοινωνιακών Δικτύων Περιεχομένου και Τεχνολογιών (DG CNECT) και τη Γενική Διεύθυνση Έρευνας και Καινοτομίας (DG RTD).

Στον τύπο:

Έξι μεγάλα ευρωπαϊκά έργα για τη Βιομηχανία των Οργανικών Ηλεκτρονικών HOPE-A
15/03/22 www.epixeiro.gr

Προσκεκλημένος στην εκδήλωση του ΕΚΤ με θέμα "Ορίζοντας Ευρώπη: Ευκαιρίες για το μέλλον της Έξυπνης Βιομηχανίας & των Ψηφιακών Τεχνολογιών" ως ομιλητής είναι ο κ. Στέργιος Λογοθετίδης (Ιδρυτής Nanotechnology Lab LTFN & COPE-H, ΑΠΘ, Πρόεδρος HOPE-A).

Τίτλος ομιλίας:
Intelligence (Nano)Manufacturing of Flexible Printed Organic Electronics by in-line Metrology, Digitalization and AI

Θα παρουσιάσει την εμπειρία του σχετικά με έργα του Ορίζοντα Ευρώπη, στα οποία έχει συμμετάσχει, όπως τα Smartline, Cornet, RealNano, και την οπτική του για τη μετάβαση προς μία πιο έξυπνη βιομηχανία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 10 Μαρτίου στις 12:00 - 15:00.

Τετάρτη 16-2-2022 Ώρα 20:45.

Ο Γεώργιος Δ. Καρατάσιος Μαθηματικός - π. Περιφερειακός Δ/ντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 20:45 συνομιλεί με: Τον κ. Στέργιο Λογοθετίδη Ομ. Καθηγητή, Ιδρυτή του Εργαστηρίου Νανοτεχνολογίας ΑΠΘ και Πρόεδρο του Συνδέσμου HOPE-A και τον κ. Χρήστο Τζώρτζη Αν. καθηγητή στα συστήματα ανακάλυψης της γνώσης Τεχνολογίας λογισμικού και Κοσμήτορα στην Σχολή Επιστήμης και Τεχνολογίας. Παρέμβαση: από τον Καθηγητή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών & Νέων Τεχνολογιών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά κ. Αθανάσιο Κυριαζή Γ.Γ του Υπουργείου Έρευνας και Καινοτομίας και π. Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας. Η Έρευνα και Τεχνολογική Ανάπτυξη είναι μια θεμελιώδης λειτουργία κάθε συστήματος καινοτομίας, δηλαδή μια διαδικασία παραγωγής νέας γνώσης και στη συνέχεια σε εφαρμογή της σε χρήσιμες πρακτικές.

 • Η χώρα μας τα πηγαίνει καλά στον τομέα της καινοτομίας?
 • Υπάρχουν μηχανισμοί ανάπτυξης, διάχυσης και απορρόφησης των καινοτομιών?
 • Έχουμε εξειδικευμένο και καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό για παραγωγή γνώσης?
 • Υπάρχει συνεργασία σε θέματα καινοτομίας των επιχειρήσεων του εκπαιδευτικού συστήματος και των κρατικών φορέων?
 • Έχουμε εθνικό πρόγραμμα έρευνας?

Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στις 13:30-16:10 θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις Διπλωματικών Εργασιών στα πλαίσια του ΔΠΜΣ Ν&Ν.

Η παρακολούθηση θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης (ZOOM).

Για να συνδεθείτε, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://authgr.zoom.us/j/96749358686?pwd=Yll1czN2OSsxUkF1aUtJQ0xkalp1Zz09
Meeting ID: 967 4935 8686
Passcode: 989384

diplomas_16_12_21

Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα των παρουσιάσεων από εδώ.

Ολοκληρώθηκε το συνέδριο για τη Βιομηχανία Πράσινων Εύκαμπτων και Εκτυπωμένων Ηλεκτρονικών και Ενέργειας
13/10/21 www.epixeiro.gr

Ζητούνται Πράσινα, Εύκαμπτα και Εκτυπωμένα Ηλεκτρονικά σε βιομηχανική μαζική παραγωγή
13/10/21 www.financialreport.gr

11ο Συνέδριο για τη Βιομηχανία των Πράσινων Εύκαμπτων και Εκτυπωμένων Ηλεκτρονικών και Ενέργειας
13/10/21 www.amna.gr

Το Ευρωπαϊκό Green Deal και η καινοτομία στο 11ο Συνέδριο Flexible Printed Electronics
13/10/21 www.ypodomes.com

Η Αθήνα αποκτά ηλιακό σταθμό φόρτισης και smart στάσεις λεωφορείων
12/10/21 www.startupper.gr

Ένας ηλιακός σταθμός φόρτισης made in Greece στο κέντρο της Αθήνας
12/10/21 www.epixeiro.gr

Ο πρώτος ηλιακός σταθμός φόρτισης αυτοκινήτων made in Greece στο κέντρο της Αθήνας
12/10/21 www.ypodomes.com

Ηλιακός σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων και στάσεις λεωφορείων με θύρες USB
11/10/21 www.taxidromos.gr

11ο Διεθνές Συνέδριο και έκθεση για τη βιομηχανία των Πράσινων, Εύκαμπτων και Εκτυπωμένων Ηλεκτρονικών
11/10/21 www.emea.gr

Εκτυπωμένα ηλεκτρονικά: Στο επίκεντρο του 11ου Διεθνούς Συνεδρίου και Έκθεσης στην Αθήνα
11/10/21 www.economix.gr

Ένας ηλιακός σταθμός φόρτισης made in Greece στο κέντρο της Αθήνας
11/10/21 www.insider.gr

Ηλιακός σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων και στάσεις λεωφορείων με θύρες USB
11/10/21 www.taxidromos.gr

HOPEA: Ηλιακός σταθμός φόρτισης αυτοκινήτων έξω από το Divani Caravel
11/10/21 www.energy-world.gr

Ένας ηλιακός σταθμός φόρτισης made in Greece παρουσιάζεται στο κέντρο της Αθήνας
11/10/21 www.economix.gr

Ξεκίνησε το 11ο Διεθνές Συνέδριο για τη Βιομηχανία των Πράσινων Εύκαμπτων Εκτυπωμένων Ηλεκτρονικών
11/10/21 www.epixeiro.gr

Ηλιακός σταθμός φόρτισης αυτοκινήτων έξω από το Divani Caravel
11/10/21 www.energypress.gr

Ηλιακός σταθμός φόρτισης EV και «έξυπνη» στάση λεωφορείων σε διεθνές συνέδριο στην Αθήνα
06/10/21 www.ypodomes.com

Καινοτομίες που αλλάζουν την καθημερινότητά μας παρουσιάζονται στην Αθήνα
06/10/21 www.iatronet.gr

Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο για τη Βιομηχανία των Πράσινων, Εύκαμπτων και Εκτυπωμένων Ηλεκτρονικών, τον Οκτώβριο, στην Αθήνα
05/10/21 www.ebeth.gr

11ο Διεθνές Συνέδριο & Έκθεση για τη πράσινη ευέλικτη Βιομηχανία ειδών ηλεκτρονικής εκτύπωσης. - Portal Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας
05/10/21 www.epimetol.gr

Διεθνές Συνέδριο & Έκθεση για τη πράσινη ευέλικτη βιομηχανία ειδών ηλεκτρονικής εκτύπωσης
05/10/21 www.aixmi-news.gr

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας : 11ο Διεθνές Συνέδριο & Έκθεση για τη πράσινη ευέλικτη βιομηχανία ειδών ηλεκτρονικής εκτύπωσης
05/10/21 www.agrinioculture.gr

Green Flexible & Printed Electronics | Μια διαρκώς εξελισσόμενη αγορά , στο επίκεντρο του 11ου Διεθνούς Συνεδρίου και Έκθεσης στην Αθήνα.
05/10/21 www.startup.gr

11ο Διεθνές Συνέδριο για τα Εύκαμπτα Ηλεκτρονικά
01/10/21 www.michanikos-online.gr

Green Flexible & Printed Electronics στις 11 - 12 Οκτωβρίου στην Αθήνα
01/10/21 www.epixeiro.gr

Καινοτομίες που αλλάζουν την ζωή μας στις πόλεις, παρουσιάζονται στην Αθήνα
28/09/21 www.thinkfree.gr

Εφαρμογές που αλλάζουν τη ζωή στις πόλεις μας
28/09/21 www.ot.gr

H OET στο 11ο Διεθνές Συνέδριο για τα Εύκαμπτα Ηλεκτρονικά στην Αθήνα,11 και 12 Οκτωβρίου
27/09/21 www.energyinvest.gr

Στην Αθήνα το 11ο Διεθνές Συνέδριο για τα Εύκαμπτα Ηλεκτρονικά - Καινοτόμες εφαρμογές
27/09/21 www.epixeiro.gr

11ο Διεθνές Συνέδριο για τα Εύκαμπτα Ηλεκτρονικά - Καινοτόμες εφαρμογές παρουσιάζονται στην Αθήνα 11 και 12 Οκτωβρίου, Ξενοδοχείο Divani Caravel
27/09/21 www.energypress.gr

11ice photo 01 11ice photo 02

11ice photo 03 11ice photo 04

11ice photo 05 11ice photo 06

11th International Conference & Exhibition on Green Flexible & Printed Electronics Industry

The 11th International Conference & Exhibition on Green Flexible & Printed Electronics Industry will take place on 11-12 October 2021 at the Divani Caravel Hotel Athens, Greece.

The International Conference is organized by the Hellenic Organic & Printed Electronics Association HOPE-A (www.hope-a.com) and the Nanotechnology Lab LTFN (www.ltfn.gr).

This International Conference will bring together Key Industrial Players, End-Users, Entrepreneurs, Investors, Top-class Scientists, Engineers, Policy Makers, Politicians and Representatives from the National, European and International Authorities to discuss, networking, make business and establish the Strategy and Policy for boosting the rapidly evolving Green Flexible & Printed Electronics hundred-Billion euros Industry in Green Energy, Renewable Technologies, Fuel Cells, Green Hydrogen, Energy Autonomous Systems, Lighting, Electronics and Communications, Automotive, Electrical Vehicle, Buildings, Smart Cities, Agriculture, Intelligent Packaging and Security, Health Care, Wearables, IoT, etc. contributing to a Green, Digital, Decarbonized and Circular Economy Society and Planet.

The topics to be discussed include:

 • Flexible Organic & Printed Electronics and Photonics
 • Green & Renewable Energy
 • 3rd Generation Photovoltaics
 • Bioenergy, Fuel Cells & Green Hydrogen Generation
 • Energy Storage and Batteries
 • Flexible Lighting and Displays
 • Energy and Lighting for Smart Buildings, Smart Cities, Automotive, Greenhouses, Healthcare, IoT
 • Energy Autonomous systems in Consumer Electronics, Smart Packaging, Tourism, Defence, etc.
 • Energy Production and Energy Autonomy in Agriculture and Food Production
 • 3D Printing Electronics in System Integration of Functional Products and Solutions
 • Advanced materials, Semiconductors, Electrodes, High Barrier Materials, Inks and Bioinks
 • Sensors, Biosensors in Wearables, IoT, Health, Agriculture, etc.
 • Manufacturing, Nano-Manufacturing and Processes of FPEs, BioElectronics, etc
 • Smart Textiles, Fashion and Wearables
 • Intelligent and Smart Packaging, Safety and Security
 • Machines, Tools, Lasers, Automation Systems, Robotics, Analytics and AI for Zero-Defect Manufacturing
 • Machines and Tools for Digital Transformation of the Industry
 • FPEs in Green Deal and Decarbonization Global Activities and Policies
 • Clusters and Associations in Flexible & Printed Electronics Worldwide
 • Flexible & Printed Electronics Entrepreneurial activities
 • Markets, Funding & Commercialization Opportunities

Find out more here

Organized by:

hopea logo ltfn logo auth logo

Poster

11ice poster small 

Download the poster from here.

Την Τρίτη 31 Αυγούστου στις 16:00-18:00 θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις Διπλωματικών Εργασιών στα πλαίσια του ΔΠΜΣ Ν&Ν.

Η παρακολούθηση θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης (ZOOM).

Για να συνδεθείτε, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://authgr.zoom.us/j/96749358686?pwd=Yll1czN2OSsxUkF1aUtJQ0xkalp1Zz09
Meeting ID: 967 4935 8686
Passcode: 989384

diplomas_31_08_21

Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα των παρουσιάσεων από εδώ.

Διεπιστημονικό Μεταπτυχιακό στις Νανοτεχνολογίες
30/08/21 www.thinkfree.gr

ΑΠΘ: Διατμηματικό μεταπτυχιακό στις Νανοεπιστήμες
26/08/21 www.grtimes.gr

Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης | Θέσεις στο Διεπιστημονικό Μεταπτυχιακό: Νανοεπιστήμες και Νανοτεχνολογίες
26/08/21 www.proslipsis.gr

Π.Μ.Σ Νανοεπιστήμες και Νανοτεχνολογίες
25/08/21 www.eimaifoititis.gr

Προκηρύχθηκε το Μεταπτυχιακό στις "Νανοεπιστήμες και Νανοτεχνολογίες" (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)
25/08/21 www.foititikanea.gr

Page 1 of 21

Contact us

If you want more information, fill in this form. We will get back to you soon.

At LTFN we consider the privacy of our visitors to be extremely important. This privacy policy document describes in detail the types of personal information is collected and recorded by LTFN and how we use it.

If you require any more information or have any questions about our privacy policy, please feel free to contact us by email.
This website is operated by LTFN web administration group, which belongs to the Nanotechnology Lab LTFN, in Aristotle University of Thessaloniki-Greece.
When we say ‘we’, ‘us’ or ‘LTFN’ it is because that is who we are and we own and run the website.

Collection and retention of your personal information
We collect information from you when you contact us via form, as appropriate. You do not have to give us any personal information in order to use the website. However, if you wish to take advantage of some personalized services we offer, you will need to provide us with certain information about yourself. For example if you wish to contact us or send us a request, we will collect some or all of the following personal data from you: name, email, affiliation you belong/work etc.
We require this information to understand your needs and provide you with a better service, and in particular for the following reasons: internal record keeping, to improve our services, send promotional emails about news for LTFN’s activities or to manage your contact request.
All the data is stored in the hosting service’s infrastructure and can be accessed by LTFN’s administration group or the hosting service’s administration.

Security
We are committed to ensuring that your information is secure. In order to prevent unauthorized access or disclosure, we have put in place suitable physical, electronic and managerial procedures to safeguard and secure the information we collect online.

Link to other websites
Our website may link to external sites that are not operated by us. Please be aware that we have no control over the content and practices of these sites, and cannot accept responsibility or liability for their respective privacy policies.

Log Files
Like many other Web sites, http://www.ltfn.gr/ makes use of log files. These files merely logs visitors to the site - usually a standard procedure for hosting companies and a part of hosting services’ analytics. The information inside the log files includes internet protocol (IP) addresses, browser type, Internet Service Provider (ISP), date/time stamp, referring/exit pages, and possibly the number of clicks. This information is used to analyze trends, administer the site, track user's movement around the site, and gather demographic information. IP addresses, and other such information are not linked to any information that is personally identifiable.

Cookies
A cookie is a small file which asks permission to be placed on your computer's hard drive. Once you agree, the file is added and the cookie helps analyze web traffic or lets you know when you visit a particular site. Cookies allow web applications to respond to you as an individual. The web application can tailor its operations to your needs, likes and dislikes by gathering and remembering information about your preferences.
We use traffic log cookies to identify which pages are being used. This helps us analyze data about web page traffic and improve our website in order to tailor it to customer needs. We only use this information for statistical analysis purposes and then the data is removed from the system.
Overall, cookies help us provide you with a better website, by enabling us to monitor which pages you find useful and which you do not. A cookie in no way gives us access to your computer or any information about you, other than the data you choose to share with us.
You can choose to accept or decline cookies. Most web browsers automatically accept cookies, but you can usually modify your browser setting to decline cookies if you prefer. This may prevent you from taking full advantage of the website.

Children's Information
We believe it is important to provide added protection for children online. We encourage parents and guardians to spend time online with their children to observe, participate in and/or monitor and guide their online activity. LTFN does not knowingly collect any personally identifiable information from children under the age of 16. If a parent or guardian believes that LTFN has in its database the personally-identifiable information of a child under the age of 16, please contact us immediately (using the contact in the first paragraph) and we will use our best efforts to promptly remove such information from our records.

Controlling your personal information
You are free to refuse our request for your personal information, with the understanding that we may be unable to provide you with some of your desired services.
We will not sell, distribute or lease your personal information to third parties unless we have your permission or are required by law to do so. We may use your personal information to send you promotional information about third parties which we think you may find interesting if you tell us that you wish this to happen.
You may request details of personal information which we hold about you. If you would like a copy of the information held on you please email us.
If you believe that any information we are holding on you is incorrect or incomplete, please write to or email us as soon as possible, at the above address. We will promptly correct any information found to be incorrect.
You also have the right to ask us to delete the personal information we hold for you.

Online Privacy Policy Only
This privacy policy applies only to our online activities and is valid for visitors to our website and regarding information shared and/or collected there. This policy does not apply to any information collected offline or via channels other than this website.

Consent
By using our website, you hereby consent to our privacy policy and agree to its terms. If you have any questions about how we handle user data and personal information, feel free to contact us.

Update
This Privacy Policy was last updated on: Tuesday, May 22nd, 2018.
Should we update, amend or make any changes to our privacy policy, those changes will be posted here.